Verlaten treinstation in Montzen België

0
2142
verlaten-treinstation-montzen-twingo

Een carguy is altijd op zoek naar mooie foto locaties om zijn auto passie op een plaatje vast te leggen, tenminste de meeste wat ik persoonlijk kan wel. Ook ik ben dol op mooie foto locaties voor mijn auto te fotograferen. Deze keer ging de reis naar het verlaten treinstation in Montzen in België. Ikzelf zie het als een beetje urban exploring maar dan met mijn auto. Oude gebouwen of foto’s maken van mijn auto die iemand anders dan net niet heeft is toch ook wel een grote hobby geworden de laatste tijd. Mocht je ooit eens in de buurt zijn van Montzen in België kan ik je zeker een bezoekje aan het verlaten treinstation aanbevelen.

twingo-2-tuning-verlaten-treinstation-montzen verlaten-treinstation-montzen-twingo-2 verlaten-treinstation-montzen-twingo-2-tuning twingo-2-tuning-urban-montzen

Mocht je overwegen de reis te maken voor een paar mooie foto’s te willen maken wil ik je als tip meegeven een bezem mee te nemen. Dit omdat jongeren het net als vroeger nog steeds leuk vinden om ramen kapot te gooien. Ik heb dan ook alvorens ik mijn foto’s kon maken eerst een uur het verlaten treinstation aangeveegd met een bezem. Je moet dan ook wel wat over hebben voor een paar mooie fotos.

montzen-trainstation-twingo

Ik ga er zeker nog eens met de spiegel reflex camera naar het verlaten treinstation van Montzen. Voor nu moet ik het nog even doen met mijn iphone foto’s.

Weet jij ook een mooie foto locatie? Deel ze dan hieronder met ons. Ik weet zeker dat een hele hoop carguys dat zeker kunnen waarderen!

DELEN
Vorig artikelTwingo 2 tuning project
Volgend artikelVerlaten tankstation in Withuis
Ik ben Dennie, 38 jaar en woonachtig in Limburg. Ik ben papa van engeltje Aimee en Ayron. Ik ben al sinds dat ik zelf uit de luiers ben dol op auto's en heb verschillende mooi opgeknapte auto's gereden. Ben dol op Magento, Wordpress en SEO optimalisatie evenals het ontwerpen van mooie websites. Daarnaast teken ik graag cartoons en web mascottes. Dit zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER