Verlaten tankstation in Withuis

0
2842
twingo-2-tuning-verlaten-tankstation

twingo-2-tuning-withuis-limburgHet was afgelopen zomer weer zo een lekkere dag maar toch was ik me een beetje aan het vervelen. We konden niet veel dingen ondernemen want mijn vriendin was zwanger van ons 2de kindje. Toch hadden we geen zin om thuis te blijven en als carguy kom je dan al snel met het idee om een stuk te gaan touren met de auto. Dat besloten we dus maar te gaan doen. Nog snel even een whatsapp sturen naar Tom die vast wel zin had om samen met zijn vriendin te gaan touren. Tom was ook bezig met zijn auto naar zijn smaak te modificeren ook al had die zojuist een Volvo gekocht en zijn mooie Ranault megane daar op ingeruild. Begrijp het zelf ook niet zo goed maar goed. Sorry tom 😛 maar ik kon het niet laten. (Update: inmiddels is Tom hier van teruggekomen) Ook al moet ik bekennen dat het toch echt wel een mooie Volvo was toen Tom hem onder handen had genomen. Maar goed ik dwaal af.

Onderweg en natuurlijk weer zoekend naar mooie plekjes voor een mooie foto te maken van de Renault Twingo van mezelf kwamen we dus door Maastricht. Als je dan door maastricht rijd en je rijd door en gaat er in Gronsveld/Eijsden de autobaan af kwamen we op een gegeven moment langs dit verlaten tankstation in Withuis. Natuurlijk werd er gelijk de auto aan de kant gezet en een paar mooie foto’s geschoten. Zoals altijd vergeet je dan weer om je spiegel reflex camera mee te nemen. Dus wederom moet ik het voor even doen met mijn iphone foto’s

twingo-2-tuning-withuis-verlaten-tankstationtwingo-2-tuning-withuis-limburg

Weet jij nog een mooie locatie voor een paar foto’s te maken? Laat het weten in de reacties hieronder. Ik ben echt reuze benieuwd!

 

withuis-verlaten-tankstation

DELEN
Vorig artikelVerlaten treinstation in Montzen België
Volgend artikelLittle carguy in training
Ik ben Dennie, 38 jaar en woonachtig in Limburg. Ik ben papa van engeltje Aimee en Ayron. Ik ben al sinds dat ik zelf uit de luiers ben dol op auto's en heb verschillende mooi opgeknapte auto's gereden. Ben dol op Magento, Wordpress en SEO optimalisatie evenals het ontwerpen van mooie websites. Daarnaast teken ik graag cartoons en web mascottes. Dit zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER