Twingo 2 tuning project

Het begon al als kind, toen was ik al mijn autotjes aan het verfen, andere wielen monteren op mijn matchbox cars enz. Laterna begon het met mijn mountainbikes pimpen en daarna verschillende brommers en scooters naar mijn smaak gemaakt en gespoten. Man wat was ik blij de dag dat ik mijn rijbewijs kreeg en mijn auto's kon gaan modificeren naar mijn eigen smaak. Low is a lifestyle!

0
1705
pantydropper-twingo2-tuning

Twingo 2 noir nacreNa dat ik in december 2014 iets verschrikkelijks had meegemaakt wat ik echt niemand gun wilde mijn ouders in Maart 2015 een andere auto gaan kopen. Ik was op dat moment ook toe aan een andere auto want mijn gepimpte Volkswagen Polo 6n was toch echt aan vervanging toe. Dus mijn ouders hadden na de aankoop van hun Skoda Fabia een Twingo over. Aangezien het een zelfde kleine autotje was zoals de Polo 6n leek het mij wel wat om deze te gaan rijden. Dit met natuurlijk al in mind deze wel naar mijn smaak te maken. Ik kreeg deze auto van mijn ouders. Waarvoor ik erg dankbaar ben (nogmaals bedankt mam en pap).

317fns6Na dat ik de sleutel had gekregen ben ik er gelijk mee naar Heuts Automaterialen gegaan, dit is hier bij ons in de buurt de automaterialen winkel waar iedereen vanaf weet. Ik kocht gelijk folie voor de ramen te blinderen en tevens nam ik mij een industrieföhn mee voor het lelijke Twingo van de achterklep af te halen, evenals de lelijke stickers van Renault op de achterraam,  Elf, Eco2 en een of ander verzekering sticker van me ouders.

Na deze modificatie was er al iets meer tevredenheid maar ik stoorde me nog steeds gigantisch aan de plek tussen de wielkasten en natuurlijk aan die standaard stalen velgen met dop. Het leek wel een 4×4 als je mij vraagt. Ook duikt een Renault Twingo belachelijk naar voren. Mijn mening is dat een sideskirt op zijn minst evenwijdig parallel loopt met het wegdek (ofwel waterpas recht ligt).

Het zoeken naar mooie velgen 

twingo-2-tuningDagen lang misschien wel weken heb ik gezocht naar velgen die ik mooi vond staan onder de Renault Twingo. Vanalles heb ik gepast en gemeten totdat ik besloot mijn auto zo Frans mogelijk te houden. Ik wist het welke velg ik ging nemen, alleen het budget was op dat moment net toerijkend voor deze aan te kopen (graag wilde ik ook gelijk verlagen) waarna ik toch besloot deze velgen aan te kopen. Waarna hij er dus zo bij stond. Langzaam aan werd ik steeds meer verliefd ook hielp het  me door een hele moeilijke periode heen. Ik had namelijk mijn dochtertje verloren wat je echt niet in de kouden kleren gaat zitten.

DELEN
Vorig artikelMijn eigen blog starten
Volgend artikelVerlaten treinstation in Montzen België
Ik ben Dennie, 38 jaar en woonachtig in Limburg. Ik ben papa van engeltje Aimee en Ayron. Ik ben al sinds dat ik zelf uit de luiers ben dol op auto's en heb verschillende mooi opgeknapte auto's gereden. Ben dol op Magento, Wordpress en SEO optimalisatie evenals het ontwerpen van mooie websites. Daarnaast teken ik graag cartoons en web mascottes. Dit zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER