Little carguy in training

0
1508
little-carguy-in-training

Mijn zoon is nu net de 5 maanden gepasseerd en het wordt echt elke dag leuker. Sinds kort kan de kleine carguy al rollen. Voor een baby is dat toch heel wat. Echt leuk als je ook ziet hoe die dat doet. Hij gooit dan zijn benen omhoog en rolt van zijn zij zo door op zijn buik. Bij het terug rollen van de baby gooit die dan de pamperkont de lucht in maakt een beetje gebruik van de zwaartekracht om weer op zijn buik te rollen. En krijsen dat hij kan erbij. Ik zeg dan altijd tegen de mama, hij is weer aan het kraaiepiete. Dit omdat we ook een papegaai hebben die vaker kraait als een kraai en dit woord bij ons al is ingeburgerd. Soms lukt het hem ook niet terug te rollen en dan gaat die een beetje mopperen en zeuren. Natuurlijk moet je wel goed opletten en er altijd bij blijven als die van die kaperiolen uithaalt.

Carguy baby

Ook kunnen we steeds leukere spelletjes doen met elkaar waarbij hij dan schatert van het lachen. Enkele van die spelletjes zijn met elkaar zingen, of kiekeboe spelen vind hij ook heel leuk. Ook vind die het heerlijk om hele simpele dingen te doen. Als het maar een beetje wild er aan toe gaat. Hij vind het bijvoorbeeld heel leuk als ik met hem doe staan en zitten. Ik laat hem dan op mijn schoot staan en zitten maar bij het zitten laat ik hem op zijn pamperkontje vallen. Natuurlijk wel voorzichtig (voor de ongeruste lezers) waarbij hij toch zo een plezier heeft. Je ziet hem dan echt genieten en lacht naar je met heel zijn bolle toet. Echt heerlijk als je die kleine boy zo ziet genieten.

Ayron koalawear

Ook beginnen er al tandjes door te komen. Eerst zijn linker voor tand en nu ook de rechter komt door. Echt een grappig gezicht ook om te zien als die dan zo naar je lacht. Moet er stiekem elke keer toch wel weer een beetje om lachen. Nadeel is wel dat meneer door de tandjes nu een stuk meer kwijlt. Mja dat hoort erbij zegt de mama. Dus dat nemen we dan maar voor lief.

Ook begint die steeds meer te ontdekken. Kijkt veel meer rond en wilt alles zien. Sinds kort hebben we hem zo een ergonomische bal gekocht bij Babypark. Dat is zo een bal met van die gaten in veschilende formaten. Die kunnen ze lekker goed vastpakken en daar speelt hij dan ook regelmatig mee.

Ben jij ook zo trots op jou kindje plaats in een reactie waarom.  Ik lees het graag!

DELEN
Vorig artikelVerlaten tankstation in Withuis
Volgend artikel5 tips voor de papa tijdens de zwangerschap
Ik ben Dennie, 38 jaar en woonachtig in Limburg. Ik ben papa van engeltje Aimee en Ayron. Ik ben al sinds dat ik zelf uit de luiers ben dol op auto's en heb verschillende mooi opgeknapte auto's gereden. Ben dol op Magento, Wordpress en SEO optimalisatie evenals het ontwerpen van mooie websites. Daarnaast teken ik graag cartoons en web mascottes. Dit zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER