Gisteren zou je 2 jaar geworden zijn

0
2061

Gisteren was toch wel een moeilijke dag ook al hebben we het beste er van willen maken. Het bezoekje aan de speelgoedwinkel was toch wel een van de heftigste. Overal zie je speelgoed voor meisjes waarbij je al snel tot de gedachte komt “Waar zou ze nu mee gespeeld hebben”.

Ook kon papa het gisteren niet geregeld krijgen iets te schrijven op dit blog. Niet alleen omdat ik een druk bezette planning maak op van deze dagen om ons gezinnetje niet alleen maar nare ervaringen te laten meemaken. Maar ook de energie was ver te zoeken toen we eenmaal alles hadden geregeld. Verder zijn we voor de hobby van de mama nog wat leuke spulletjes gaan zoeken op de markt bij de verschillende knutselkramen evenals dat ik me de nieuwe iPhone 7 maar heb gehaald. We zeiden nog tegen elkaar, doen we dit nu weer voor de afleiding. Ook op de markt en in Sittard nog bloemstukjes gehaald voor op het grafje en mooie roosjes voor in te planten. Daarna heliumballonnen opgehaald 10 witte en nu 2 roze omdat je 2 jaar zou zijn geworden. Daarna snel naar het tankstation voor 2 bekers cappucino en die meegenomen naar de begraafplaats (ook dit is schijnbaar een ritueel geworden) Soms doen mensen toch gekke dingen denk ik. Mja als het blijft bij een cappucino meenemen naar de begraafplek dan gaat het nog.

Dit was dan jou verjaardag lieve schat, papa had het graag anders gezien!

 

DELEN
Vorig artikelDe beste tips om geld te verdienen met je blog
Ik ben Dennie, 38 jaar en woonachtig in Limburg. Ik ben papa van engeltje Aimee en Ayron. Ik ben al sinds dat ik zelf uit de luiers ben dol op auto's en heb verschillende mooi opgeknapte auto's gereden. Ben dol op Magento, Wordpress en SEO optimalisatie evenals het ontwerpen van mooie websites. Daarnaast teken ik graag cartoons en web mascottes. Dit zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER